Kissoja vailla omaa kotia

undefinedundefined

 

Vesyn kautta kotia etsivät eläimet


Kodittomina ovat 6 pentua, joista  3 on poikaa ja 3 on tyttöä. Pennut ovat syntyneet 25.10.2018 ja ne luovutetaan aikaisintaan 14 viikon ikäisinä.

Pennut asuvat parhaillaan kotihoidossa.  Ne ovat kasvaneet ihmisten lähellä sekä muiden kissojen ja koirien seurassa.  Lisäksi ne on totutettu käsittelyyn. Pennut ovat hyvin leikkisiä ja sosiaalisia vesseleitä. Toivomme niiden saavan pian hyviä kotiehdokkaita. 

Pentujen lähtiessä omaan kotiin ovat ne useaan kertaan madotettuja, 2 kertaan rokotettuja, sekä sirutettuja. Vesy sitoutuu leikkauttamaan kissat. Kulukorvaus pennusta on 140€ sisältäen siis rokotukset, sirutuksen, madotukset ja leikkauksen.

Pentuihin on mahdollisuus tulla tutustumaan sovitusti Laihialle.

Lisätiedot: andrejeffminna(at)gmail.com

Vaasanseudun eläinsuojeluyhdistys ry

 

***

** ROSE etsii kotia ** ** ROSE söker hem **
Vaihtoehtoisesti etsimme roselle myös kotihoitopaikkaa.

Rose on nuori, maksimissaan pari vuotias leikattu naaraskissa. Luonteeltaan kiltti ja vaatimaton, hieman ujo edelleen ihmisiä ja uusia asioita kohtaan. Täysin kesy kuitenkin ja hyvin käsiteltävissä, vain tottumaton lemmikkinä oloon. Sopisi aran ja rauhaa rakastavan luonteensa puolesta rauhalliseen kotiin, ei lapsiperheeseen. Koiria on nähnyt ja varmasti niihin tottuisi hyvinkin, mutta ihannekoti olisi ehkä ainoan lemmikin paikka. Ei luovuteta kotiin, jossa muita kissoja.

Luovutetaan sirutettuna, rokotettuna ja leikattuna.

ROSEen voi käydä tutustumassa koiratarha kulkurissa Vaasassa ja Lisätietoja kotiehdokkaat voivat kysellä: vesyvaasa(at)hotmail.com