RUOKAKERÄYS 3.10-10.10.2018 VAASAN MUSTISSA JA MIRRISSÄ

Tänä vuonna järjestämme ruokakeräyksen eläinten viikkona Vaasan Mustissa ja Mirrissä 3.10-10.10.2018.

Suurin tarve on kissan- ja koiranruoasta. Pienikin apu tulee suureen tarpeeseen.

Yhteistyössä ruokatempauksessa mukana: Vaasan Musti ja Mirri

**


Mihin Vaasanseudun eläinsuojeluyhdistys ry (VESY) tarvitsee ruoka-apua?

VESYn kautta kulkee vuosittain useita eläinyksilöitä uuteen kotiin. Eläinten taustat ja syyt VESYlle tuloon vaihtelevat tapauskohtaisesti. Kyseessä voi olla esimerkiksi omistajan menehtyminen tai äkillinen sairastuminen, heittellejättö tai välinpitämättömyys. VESYllä ei ole omia toimitiloja, joten yhteistyö olemassaolevien toimijoiden kanssa sekä yksityisten ihmisten tarjoamat kotihoitopaikat ovat toiminnan kannalta tärkeitä. Avustamme myös vähävaraisia eläinkoteja, jotta raha ei olisi este eläinrakkaudelle.

Tässä tarinaa VESYn kautta sijoittuneista tuoreimmista kotihoitolaisista - kissanpennuista.

VESY sai muutama viikko sitten tiedon kissapopulaatiosta, johon kuuluu sekä villiintyneitä aikuisia kissoja että kissanpentuja. Yhteisymmäryksessä kunnan eläinlääkärin ja muiden asianosaisten kanssa VESY otti hoitaakseen kissanpennut, sillä näimme niillä vielä olevan mahdollisuus kotielämään. Kissanpentuja saatiin loukutettua 6 yksilöä. Osa pennuista saatiin sijoitettua kotihoitoon Kissatalon verkostojen kautta, osa on sijoitettu kotihoitoon VESYn omien verkostojen kautta. Toivomme, että pennut saavat hyvän uuden alun turvalliselle elämälle kodin lämmössä.

Haluamme tukea kotihoitajien arvokasta työtä ja osa tämän ruokakeräyksen lahjoituksista kohdennetaankin näille kotihoidossa oleville kissanpennuille. Yksi näistä kodittomista kissankultakimpaleista on nähtävillänne kampanjakuvassa.

Kiitos avustasi. Kiitos että välität.