Vuonna 2015

RUOKAKERÄYS 15.11.2015
"Vaasanseudun Eläinsuojeluyhdistys Ry (Vesy) vierailee pikkujoulutunnelmissa keskustan Citymarketissa sunnuntaina 15.11.2015 klo 12 alkaen. Otamme vastaan ruokalahjoituksia eläimille ja jaamme SEY:n esitteitä.

Ruokalahjoitukset ja päivän tuotot ohjaamme eteenpäin alueemme löytöeläimille, sekä vähävaraisten kotien lemmikeille.
Paikan päällä voit myös liittyä Vesyn jäseneksi tai tukea toimintaamme osallistumalla arpajaisiin tai ostamalla ihanan eläinaiheisen kalenterimme. Nähdään sunnuntaina!"

KOLLIKISSOJEN LEIKKAUS- JA SIRUTUSTALKOOT 17.11.2015
Vaasanseudun eläinsuojeluyhdistys järjestää KOLLIKISSOJEN LEIKKAUS- JA SIRUTUSTALKOOT yhteistyössä Vaasan kaupungin pieneläinklinikan kanssa tiistaina 17.11.2015 klo 14.00 alkaen.
Leikkauksen ja sirutuksen hinta on 45e (sis. sirun ja leikkauksen, vain käteismaksu, norm. yli 80€)
Klinikka sijaitsee osoitteessa Harstadinkatu 4, 65350 Suvilahti, Vaasa
Lisätietoa ja ilmoittautumiset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Laita viestiisi myös puhelinnumerosi.

ELÄINTEN VIIKKO 2015
"Valtakunnallisen Eläinten viikon teemana on tänä vuonna koira.

Olemme eläinkeskuksessa ke 7.10.2015 klo 14-18.

Vaasanseudun eläinsuojeluyhdistys vierailee Vaasan Mustissa ja Mirrisstä pe 9.10. klo 13-19 ja la 10.10. klo 11-16. Jaamme SEY:n esitteitä: Fiksun koiranostajan opas, Koira-ihminen-koira -sanakirja sekä laadukas koiratieto- ja tehtävävihkonen lapsille. Järjestämme samalla ruokakeräyksen Koiratarha Kulkurin kodittomien eläinten hyväksi. Paikalla voit liittyä myös Vesyn jäseneksi."

TURVASIRU TUTUKSI 4.10.2015
Eläinsuojeluyhdistysten Kummit Ry ja Vaasanseudun eläinsuojeluyhdistys Ry järjestivät Turvasiru Tutuksi-kiertueen tempauksen Vaasassa sunnuntaina 4.10.2015 klo 11-14.

"Turvasirutukset tekee koulutettu turvasiruttaja.
Tapahtuman tuotto luovutetaan eläinsuojelutyöhön Vaasanseudun Eläinsuojeluyhdistykselle.

HINNASTO - KISSAT & KOIRAT
- Turvasiru + rekisteröinti 25 €
- Pelkkä sirun rekisteröinti Turvasiru-palveluun 20 €
HUOM! Vain käteismaksu!

Tapahtuma järjestetään Koiratarha Kulkurissa osoitteessa Myllykatu 1, 65100 Vaasa

Paikalle voit tulla ilman ajanvarausta!

Lemmikin turvasirutus on vastuullisen omistajan järkevä valinta. TERVETULOA!"

MINIMANIN HYVÄNTEKEVÄISYYS MATCH SHOW WITH A TWIST 13.9.2015.
Vaasan Minimani ja Vaasanseudun eläinsuojeluyhdistys järjestivät jälleen suositun hyväntekeväisyys match shown sunnuntaina 13.9.2015. Ilmoittautumiset alkoivat klo 12:00 ja kehät klo 13:00. Tällä kertaa klo 13-16 oli paikalla myös muita vaasalaisia eläinyhdistyksiä kertomassa toiminnastaan ja erilaista harrastusmahdollisuuksista Vaasanseudulla. Tapahtumateksti:

"Match showssa luvassa on taas kerran mahtavia palkintoja mm. koirahierontaa, lahjakortteja ja paljon muuta. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan 50€ lahjakortti Minimaniin.

Kehät:
lapsi&pehmoeläin 2€ (alkaa klo 13:00)
lapsi&koira 4€ (alkaa klo 13:00)
veteraanit 6€ (alkaa klo 13:00)
pienet koirat 6€
isot koirat 6€
pennut 6€

Kaikki saadut varat lahjoitetaan koiratarha Kulkurin kodittomille!

Mukana tapahtumassa muun muassa Vaasan Kissatalo, villieläinhoitola Nordic Wlidlife Care, Vaasan Kaverikoirat, Vaasan Hubertus, koirakouluttaja Leena Tammilehto, sosiaalipedagoginen hevostoiminta Milla Routamaa Tmi Martti- ponin kanssa sekä muita tahoja esittelemässä toimintaansa.

Nyt kaikki viettämään mukavaa päivää eläinteeman parissa!"

SYYSMARKKINAT 4.9.2015
Vaasanseudun eläinsuojeluyhdistys, Koiratarha Kulkuri ja Nordic Wildlife Care olivat Vaasan torilla SYYSMARKKINOILLA 4.9. klo 9-19 ja 5.9. klo 9-16. "Suositut arpajaisemme, eläintarvikemyynti ja Markku Harjun eläinhoitolan tukituotteet odottavat Sinua. Myös Sey:n esitteitä ja Eläinten ystävä -lehtiä on runsaasti. Voit liittyä jäseneksi tai muuten tukea toimintaamme. Tervetuloa pöytämme äärelle Vapaudenpatsaalle!"

TAITEIDEN YÖ 6.8.2015
Vaasanseudun Eläinsuojeluyhdistys, Koiratarha Kulkuri ja Villieläinhoitola Nordic Wildlife Care olivat mukana Taiteiden yössä 6.8.2015 klo 15 alkaen. Kutsu tapahtumaan oli seuraava: "Tervetuloa keskustelemaan ajankohtaisista eläinsuojeluasioista niin lemmikkieläimiin kuin luonnonvaraisiinkin eläimiin liittyen. Teltallamme on kattava valikoima mm. SEY:n esitteitä, lajikohtaisia oppaita ja Eläinten ystävä -lehtiä. Paikalla ovat myös SEY:n ja Vesyn eläinsuojeluneuvojat. Voit liittyä Vesyn jäseneksikin kahvikupposen äärellä. Markku Harju kertoo hoitolatoiminnastaan ja Mervi-hirven kuulumisista sekä myy hoitolan kannatustuotteita: paitoja, koruja ja kirjoja. Teltalla on myös arpajaiset ja koiratarvikkeiden myyntiä. Löydät meidät Vaasan taiteiden yöstä kävelykadulta Brasserie & Bar Fondiksen edestä klo 15 alkaen. Tervetuloa!"

VAASANSEUDUN ELÄINSUOJELUYHDISTYKSEN KESÄJUHLA
Vaasanseudun eläinsuojeluyhdistyksen kesäjuhla Koiratarha Kulkurissa järjestettiin keskiviikkona 22.7.2015 klo.16.00-19.00. Paikanpäällä oli kahvitarjoilua, pientä purtavaa, grillausta, kirpputoria ja arpajaiset. Markku Harju villieläinhoitola Nordic Wildlife Caresta oli paikalla myymässä tuotteitaan ja kertomassa toiminnastaan. Vaasanseudun eläinsuojeluyhdistys kertoi toiminnastaan ja juhlan aikana pystyi liittymään eläinsuojeluyhdistyksen jäseneksi.

Koiratarha Kulkurin avoimissa ovissa pääsi tutustumaan kodittomiin eläimiin. Vierailevina tähtinä olivat Martti-poni sekä Elvis-koira. Lasten iloksi oli siis poniratsastusta ja Elviksellä oli mukanaan kärryt, johon perheen pienimmätkin pääsivät ajelulle. Kiitos kaikille mukanaolleille, kun kävitte tutustumassa paikalliseen eläinsuojelutyöhön ja vietitte kanssamme mukavan kesäillan eläinten parissa!

VUOSIKOKOUOS 26.5.2015
Vaasanseudun eläinsuojeluyhdistyksen vuosikokous pidettiin tiistaina 26.5. klo 19:00 alkaen Vaasan Setlementin tiloissa, Huvilakatu 1, Palosaari. Lisätietoja.

NARTTUKISSOJEN LEIKKAUSTEMPAUS KEVÄÄLLÄ 2015
Tempaus oli tarkoitettu vähävaraisille ja ensisijaisesti ulkokissoille, mutta myös sisäkissoja hyväksyttiin mukaan. VESY maksoi puolet leikkauksen hinnasta ja kissan omistaja puolet suoraan eläinlääkärille leikkauksen yhteydessä. Anomuksettiin pyydettiin mukaan lyhyt perustelu, miksi kissa haluttiin mukaan leikkaustempaukseen sekä nimi, yhteystiedot sekä kissan nimi ja ikä. Kissalla täytyi olla ollut yksi kiima takana. Tarkemmat ohjeet ilmoittautumisesta lähetttiin sähköpostilla, kun kissa oli hyväksytty mukaan.

KOLLIKISSOJEN LEIKKAUS- JA SIRUTUSTALKOOT 26.3.2015
Vaasanseudun eläinsuojeluyhdistys järjestää KOLLIKISSOJEN LEIKKAUS- JA SIRUTUSTALKOOT yhteistyössä Vaasan kaupungin pieneläinklinikan kanssa torstaina 26.3.2015 klo 14.00 alkaen. Leikkauksen ja sirutuksen hinta oli 40€ (sis. sirun ja leikkauksen, vain käteismaksu, norm. yli 80€). Klinikka sijaitsee osoitteessa Harstadinkatu 4, 65350 Suvilahti, Vaasa.